Uw letselschade advocaat in Groningen
Bel vrijblijvend: 050 - 799 90 89
Home > Letselschadespecialist
letselschade advocaat groningen

Letselschadespecialisten in Groningen

De letselschadespecialisten van Bout Advocaten

In Groningen heeft Advocatenkantoor Bout Advocaten twee letselschadespecialisten: mr. J.J. van der Molen en mr. A.C. Winter. Onze advocaten in Groningen doen meer dan de behandeling van juridische aspecten. Wij hebben een geheel eigen werkwijze die zich laat omschrijven als persoonlijk, doortastend, energiek en toegewijd. Uw letselschadespecialist helpt u dan ook van begin tot eind bij uw letselschadezaak. Wij stellen de hoogte van de schade vast en bepalen de aansprakelijkheid. Vervolgens overleggen we met de aansprakelijke partij (vaak de verzekering van de verantwoordelijke) over de schadevergoeding en proberen tot een overeenkomst te komen. Dit lukt in 90% van alle gevallen.

Meer dan letselschadespecialist alleen

Naast hulp bij letselschade in Groningen, zijn wij gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Zo kunt u ons ook inschakelen als u verdacht wordt van een misdrijf, als u een arbeidsconflict heeft of als u gaat scheiden. Onze advocaten zijn onder andere deskundig op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Wilt u meer weten over onze werkwijze en bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw rechtskwestie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij staan u graag bij in Groningen en omgeving.

foto van letselschade advocaat in groningen

mr. J.J. van der Molen

Mr. J.J. (Jan) van der Molen is advocaat sinds 1985 en volgde de eerste Grotius Specialisatie opleiding in Nederland, die van Personenschade (LSA). Hij is reeds tientallen jaren op deze gespecialiseerde vakgebieden werkzaam.
  • oud-bestuurslid Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
  • mede-oprichter Vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP)
  • lid Werkgroep Artsen/Advocaten (WAA)
  • lid Europese letselschadevereniging (Peopil)
  • lid Vereniging voor Gezondheidsrecht

Neem contact op met mr. J.J. van der Molen

Of bel direct: 050 - 799 90 89

letselschade advocaat in groningen

mr. A.C. Winter

Mr A.C. (Anita) Winter studeerde in 2000 af aan de Rijksuniversiteit Groningen in de hoofdrichting privaatrecht met aantekening advocatuur. Na haar studie heeft zij bijna negen jaar als advocaat in Assen gewerkt. Zij is op 1 oktober 2009 in dienst getreden bij BoutOveres. Per 1 januari 2013 is zij partner.

Neem contact op met mr. A.C. Winter

Of bel direct: 050 - 799 90 89

Menu