Uw letselschade advocaat in Groningen
Bel vrijblijvend: 050 - 799 90 89
Home > Bedrijfsongeval
bedrijfsongeval groningen

Hulp na bedrijfsongeval in Groningen

Deskundige hulp na een bedrijfsongeval

Ongelukken kunnen overal plaatsvinden, ook op de werkvloer. Werkt u in de bouw en bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Of heeft het bedrijfsongeval plaatsgevonden op kantoor? U heeft recht op een schadevergoeding als u hierdoor letselschade heeft opgelopen.

Hiervoor dient u een advocaat in te schakelen die u helpt de schade te bepalen, de aansprakelijkheid vast te stellen en de letselschadeclaim in te dienen. Het advocatenkantoor van Bout Advocaten is gevestigd in Groningen, maar wij werken ook voor cliënten uit de gehele regio van Groningen. Door onze persoonlijke benadering, bent u verzekerd van juridische bijstand op maat.

Materiële en immateriële schade

Het letsel dat u heeft opgelopen als gevolg van een bedrijfsongeval, kan materieel of immaterieel zijn. Materiële schade is bijvoorbeeld verlies van inkomen of extra kosten voor huishoudelijke hulp. Immaterieel kan omschreven worden als psychisch leed. U kunt psychisch leed ondervinden als uw echtgenoot is overleden als gevolg van een bedrijfsongeval. Voor verdriet, pijn of blijvend letsel kunt u ook een schadevergoeding krijgen. Wilt u weten waar u recht op heeft? Voor hulp bij letselschade in Groningen of in de buurt van Groningen zit u goed bij uw letselschadespecialisten van Bout.

Menu